Dansk      English  
 

 MiCap

   

 

  Velkommen             

  Hvem er vi              

  Kompetencer        

  Referencer             

  Kontakt os             

 


Hvem er vi
 

MiCap A/S

 

Efter at have arbejdet som IT-konsulent siden 1990 startede Michael Østergaard i 2003 MiCap. Ideen var (og er stadig), at MiCap  skal tilbyde spidskompetence indenfor udvikling/programmering i SAP. Desuden skal MiCap  tilbyde en team leader og projektleder til primært tekniske grupper og projekter.

 

Dette er lykkedes og sidenhen er der også blevet opbygget stor erfaring med konvertering og undervisning.

 

MiCap  har til huse i Hinnerup, som ligger 15 km fra Århus. Ud over SAP konsulenten Michael Østergaard er Jette Østergaard ansat som administrativ medarbejder.

 

 

Michael Østergaard

 

Jeg er SAP konsulenten i MiCap, men også grundlægger og ejer af firmaet.

 

Overordnet set har jeg

punkttegn

over 12 års erfaring med ABAP i SAP.

punkttegn

arbejdet meget med alle typer enhancements.

punkttegn

lavet mange analyser og programspecifikationer.

punkttegn

arbejdet en del med konvertering.

punkttegn

været team leader og projektleder mange gange.

punkttegn

undervist i ABAP og Enhancement Framework.

punkttegn

stor erfaring med performance tuning.

punkttegn

arbejdet med ECC 6.0 (ERP 2005) siden 2006.

punkttegn

være freelance konsulent i 8 år.

 

Jeg opfatter mig selv som en udadvendt og relationsskabende person, der er hurtig til at sætte sig ind i nye områder og problemstillinger. Min arbejdsmetode er meget analytisk, systematisk og struktureret. Jeg er selvkørende, initiativrig og har bestemt både gejst og humor. Flere af mine kunder har rost mig for mit overblik og min forretningsforståelse, samt min evne til at forklare tekniske områder for ikke tekniske personer.

 

Siden min ansættelse hos MAS/IBM i 1998 har jeg udelukkende arbejdet med programmering og projektledelse i SAP-projekter. Som programmør i SAP har jeg stort set arbejdet med alle værktøjerne i SAP Workbench. Pga. min brede viden om udvikling og mine 12 års erfaring med SAP, bliver jeg ofte brugt som sparringspartner og underviser. I en årrække afholdt jeg næsten alle SAP’s forskellige ABAP kurser i Oslo.

 

Ellers har jeg som projektleder, del­projekt­leder eller team leader haft mellem 4 og 11 personer i mine teams. I de roller har mine vigtigste opgaver været at lave og følge op på tidsplaner og budgetter samt lede, motivere og fordele opgaverne. Desuden skulle jeg til enhver tid sikre de rigtige kompetencer i teamet.

 

I 2003 blev jeg freelance konsulent og startede MiCap. Før 1998 arbejdede jeg hos EDB Gruppen som system­­konsulent og gruppeleder med en af deres transportløsninger. Vi servicerede kunder i hele Norden, Tyskland og Polen.

 

 

Jette Østergaard

 

Jeg er den administrative medarbejder i MiCap og er ansat på deltid.

 

Tidligere havde jeg mit eget firma, men er nu dagplejer i min ”fritid”.

 

MiCap A/S, Højgårdsvangen 13, DK-8382 Hinnerup, michael@micap.dk, +45 2849 2646